Ново Gaming Chair FORZA Gaming PRO Premium Racing Black & White

Gaming Chair FORZA Gaming PRO Premium Racing Black & White

Прегледи: 41 Шифра: Forza Gaming PRO Premium
Достапен: Има залиха
10,590.00ден без ДДВ: 10,590.00ден
Количина: Купи

Голем и удобен гејмерски стол со модерен и иновативен дизајн, изработен од цврсти и квалитетни материјали
Цврста метална високосјајна подвижна основа
Tркалца со силиконска облога идеални за употреба на паркет / ламинат
Ергономска форма на седиште и наслон за грб
Квалитетна еко-кожа облога на седиште и наслон
Голем ергономски наслон за грб со механизам за регулација на наслонувањето, нагиб на наслон
Опција за фиксирање на во работна положба на наслонот, и релакс опција
Пневматски амортизер за висинско подесување на висината на седиштето
Регулирање на силата на наслонот и вграден релакс механизам
Високи раконаслони со мека еко-кожа облога и уникатна индивидуална подвижност
Можност за едноставно собирање на раконаслоните во линија со наслонот (кон назад)
Препорачана дозволена носивост до 170кг
вклучено упатство, алат и сите потребни материјали за составување

Manufactured by Stolici.mk