Stolici.mk Продавница за квалитетни столици и бироа со најдобри цени

Office Chair Fixed Black ISO Ново По нарачка
Класичен посетителски канцелариски стол • метална конструкција • црна боја • платн..
1,990.00ден
Без ДДВ: 1,990.00ден
Office & Home Chair LINEA PRO Large Manager Black Fabric Ново
Office & Home Chair LINEA PRO Large Manager Black Elastic Double Knitted Fabric• квалит..
7,990.00ден
Без ДДВ: 7,990.00ден
Executive Modern Big Chair SENATOR Steel Chrome Fabric Black Ново
Executive Modern Big Chair SENATOR Steel Chrome Fabric BlackГолем и удобен канцелариски сто..
10,990.00ден
Без ДДВ: 10,990.00ден
Gaming Chair Legacy Gaming PRO Premium Racing Black & White Ново
Голем и удобен гејмерски стол со модерен и иновативен дизајн, изработен од цврсти и квалитетни ..
8,600.00ден
Без ДДВ: 8,600.00ден
Office & Home Mesh Chair Monti HS MAX Large Black Ново
Office & Home Mesh Chair Monti HS MAX Large Black• квалитетен стол со мрежеста облога и..
4,990.00ден
Без ДДВ: 4,990.00ден
Gaming Chair ASSASSIN Gaming PRO Premium Black & Gray Woven Fabric with Leg Support Ново
Удобен гејмерски стол со модерен и иновативен дизајн, изработен од цврсти и квалитетни материја..
8,600.00ден
Без ДДВ: 8,600.00ден
Office & Home Chair CARGO PLUS Black with Chrome Metal Base Ново
• квалитетен асистент стол со еко-кожа облога и класичен дизајн • удобно и меко седи..
2,500.00ден
Без ДДВ: 2,500.00ден
Office & Home Modern Chair DIAMOND Velvet Velour Dark Moon Gray with Chrome Metal Base Ново
• ултра модерен и квалитетен стол со velvet-velour облога и уникатен дизајн • удобен ..
5,990.00ден
Без ДДВ: 5,990.00ден
Office & Home Mesh Chair TORINO Big Black Modern Ново
• квалитетен стол со мрежеста облога идеален за долготрајна употреба во канцеларија или домашни..
4,200.00ден
Без ДДВ: 4,200.00ден
Office & Home Mesh Chair ERGONOMIC Black Modern Adjustable with Metal Base Ново
• квалитетен стол со мрежеста облога идеален за долготрајна употреба во канцеларија или домашни..
4,790.00ден
Без ДДВ: 4,790.00ден
Gaming Chair Shark 135 Black & Red Ново
Удобен гејмерски стол со уникатен дизајн во црна и црвена комбинација со бел повез Цврста комп..
6,800.00ден
Без ДДВ: 6,800.00ден
Gaming Chair Dragon Blue Racing 030 Black & Blue Ново
Голем и удобен гејмерски стол со модерен и иновативен дизајн, изработен од цврсти и квалитетни ..
7,990.00ден
Без ДДВ: 7,990.00ден
Large Gaming Desk Carbon Metal Wood Black with Decals 120x60x75 Ново
Large Gaming Desk Carbon Metal Wood Black with Decals Size: 120cm x 60cm x 75cm Weight load capaci..
7,990.00ден
Без ДДВ: 7,990.00ден
Office & Home Mesh Chair ErgoMax 708 Large with Leg Support Black Ново
• квалитетен анатомски стол со мрежеста облога идеален за долготрајна употреба во канцеларија и..
6,900.00ден
Без ДДВ: 6,900.00ден
LINEA Executive Modern Chair Nowy Styl Manager Steel Chrome & Black Pure Natural Leather Ново Во продавница
LINEA Executive Modern Chair Nowy Styl Manager Steel Chrome & Black Pure Natural Leather (100% ..
24,500.00ден
Без ДДВ: 24,500.00ден
MARVO GM01 Gaming Chair Floor Mat XL Extra Large Size Protective 1100x1100mm Ново -25%
MARVO GM01 Gaming Chair Floor Mat XL Extra Large Size Protective 1100x1100mmМарво Гејмерска зашт..
1,990.00ден 1,500.00ден
Без ДДВ: 1,500.00ден
Executive Modern Big Chair DELUXE Steel Chrome Black Ново
Executive Modern Big Chair DELUXE Steel Chrome Metal BlackГолема работна фотелја изработена од к..
7,990.00ден
Без ДДВ: 7,990.00ден
Executive Modern MANAGER Big Chair OC110 Steel Chrome Black Ново
Executive Modern MANAGER Big Chair OC110 Steel Chrome BlackModern versatile and ergonomic Manage..
9,990.00ден
Без ДДВ: 9,990.00ден
Office & Home Mesh Chair NAPOLI Pink Modern Adjustable with Metal Base Ново -13%
• квалитетен стол со мрежеста облога идеален за долготрајна употреба во канцеларија или домашни..
4,600.00ден 3,990.00ден
Без ДДВ: 3,990.00ден
Office & Home Mesh Chair NAPOLI Black Modern Adjustable with Metal Base Ново -13%
• квалитетен стол со мрежеста облога идеален за долготрајна употреба во канцеларија или домашни..
4,600.00ден 3,990.00ден
Без ДДВ: 3,990.00ден
Gaming Chair Monster X-Series RGB 001 LED Light with Remote Control Ново
Голем и удобен гејмерски стол со модерен и иновативен дизајн, изработен од цврсти и квалитетни матер..
12,490.00ден
Без ДДВ: 12,490.00ден
Gaming Chair Scorpio GC140 Red & Black Ново -15%
Голем и удобен гејмерски стол со модерен и иновативен дизајн, изработен од цврсти и квалитетни ..
9,990.00ден 8,500.00ден
Без ДДВ: 8,500.00ден
Office Chair Visitor Max Comfort Fixed Black Ново
Класичен посетителски канцелариски стол со двојна сунѓерна облога и зголемена носивост • метал..
2,100.00ден
Без ДДВ: 2,100.00ден
Office & Gaming Computer Table Laptop Desk HL-G850 Ново
Големо работно биро со фиоки (Димензии: 1.2м(д) х 60см(ш) х 75см(в))Изработено од квалитетни мон..
7,500.00ден
Без ДДВ: 7,500.00ден
Office & Computer Table Laptop Desk HL-728 Ново
Биро за Лаптоп / Десктоп Компјутер изработено од метални профили и иверка рамна работна површина п..
2,500.00ден
Без ДДВ: 2,500.00ден
Биро за Лаптоп / Десктоп Компјутер - Црна боја комбинирана изработка од метални профили и иверка р..
2,990.00ден
Без ДДВ: 2,990.00ден