Ново Executive Modern Big Chair DELUXE Steel Chrome Black

Executive Modern Big Chair DELUXE Steel Chrome Black

Прегледи: 5865 Производител: Stolici.mk
Шифра: Deluxe
Достапен: Има залиха
7,990.00ден без ДДВ: 7,990.00ден
Количина: Купи

Executive Modern Big Chair DELUXE Steel Chrome Metal Black

Голема работна фотелја изработена од квалитетна еко-кожа погодна за дома и канцеларија
удобни седиште и наслон за грб со облога од квалитетна еко-кожа
цврсти метални хромирани раконаслони со удобна и мека кожна облога
метална хромирана подвижна основа
метален хромиран амортизер и механизам за висинско подесување
тркалца со силиконска облога за безгрижна употреба на паркет и ламинат
вграден релакс механизам со опција за фиксирање на наслонот во работна положба
опција за мануелно регулирање на отпорот на наслонување
вклучено упатство, алат и сите потребни материјали за составување

Manufactured by Stolici.mk

Modern versatile and ergonomic manager chair made with high quality artifical leather suitable for offices.
Comfortable seat and backrest upholstered in high quality PU Artificial Leather
Comfortable steel chrome metal armrests coated with PU leather soft pads
Tilt mechanism provides free relax swing and lock-in position
The seat and backrest can be fixed in an upright position
Deflection force adjustment
Chrome finish solid metal base, gas spring and structure
Silicone coated castors for silent and movement
Adjustable seat height