Gaming Chair Monster X-Series RGB 001 LED Light with Remote Control

Gaming Chair Monster X-Series RGB 001 LED Light with Remote Control

Прегледи: 9942 Производител: Stolici.mk
Шифра: MONSTER RGB001
Достапен: Има залиха
12,990.00ден без ДДВ: 12,990.00ден
Количина: Купи

Голем и удобен гејмерски стол со модерен и иновативен дизајн, изработен од цврсти и квалитетни материјали
Вградено РГБ ЛЕД осветлување во целосна должина на седиштето и наслонот
Далечинско за контрола на осветлувањето, голем број на најразлични светлосни ефекти
Можност за контрола на јачината на осветлувањето и брзината на светлосните ефекти
Црна метална цврста ротирачка подвижна основа на тркалца
Тркалца со силиконска облога идеални за употреба на паркет / ламинат
Анатомски подвижен наслон за грб со опција за регулирање на отпорот на потпирање
Независно подвижен наслон за грб со фиксирање на аголот на наслонување во повеќе позиции
Гумирани полу-меки раконаслони индивидуално подесиви по висина
Лумбално перниче за грб со можност за висинско подесување и лесно остранување
Перниче за глава со можност за лесно отстранување
Подесивост по висина со механизам за регулација на висина
Препорачана максимална дозволена носивост до 130кг
вклучено упатство, алат и сите потребни материјали за составување

Manufactured by Stolici.mk


Димензии:
седиште: 56cm x 51cm
наслон за грб: 85cm x 56cm
растојание помеѓу раконаслони: 72cm
најниска положба на седиште од под: 44cm
највисока положба на седиште од под: 52cm
најниска положба на наслон од под до врв: 123cm
највисока положба на наслон од под до врв: 132cm
ногарки од крак до крак: 65cm