Попусти
8,500.00ден 7,500.00ден
4,990.00ден 3,790.00ден
4,899.00ден 4,690.00ден
4,990.00ден 4,200.00ден
Office & Gaming Computer Table Laptop Desk HL-G850

Office & Gaming Computer Table Laptop Desk HL-G850

Прегледи: 1892 Шифра: HL-G850
Достапен: Има залиха
7,500.00ден без ДДВ: 7,500.00ден
Количина: Купи

Големо работно биро со фиоки (Димензии: 1.2м(д) х 60см(ш) х 75см(в))

Изработено од квалитетни монтажни елементи со целосна фабричка припрема и упатство за монтирање
Метална конструкција со темпирани црни стаклени елементи (горна работна површина и странични украсни елементи)
Фиокар со три засебни фиоки изработена од бела иверка

(бироата се спакувани во транспортни пакети и се со комплетна фабричка подготовка за монтажа. цените на сите бироа се без вклучена монтажа и без достава)