Ново Во продавница Office & Home Mesh Chair LR Blue Light with Metal Base

Office & Home Mesh Chair LR Blue Light with Metal Base

Прегледи: 459 Шифра: LR Blue
Достапен: Во продавница
4,500.00ден без ДДВ: 4,500.00ден

стол со мрежеста облога идеален за долготрајна употреба во канцеларија или домашни услови
модерен дизајн за секоја детска соба и модерна канцеларија
мрежна облога на наслонот и седиштето
метална хромирана високосјајна ротирачка подвижна основа на тркалца
тркалца со силиконска облога идеални за употреба на паркет / ламинат
анатомски подвижен наслон за грб со опција за регулирање на отпорот на потпирање
целосен бел пластичен корпус
наслони за раце
подесивост по висина