Ново По нарачка Office & Home Mesh Chair TECHNO HB Tall Back Black

Office & Home Mesh Chair TECHNO HB Tall Back Black

Прегледи: 1041 Шифра: Techno
Достапен: По нарачка
12,800.00ден без ДДВ: 12,800.00ден

Office & Home Mesh Chair TECHNO HB Tall Back Black

• квалитетен и модерен анатомскистол, исклучително удобен за долготрајна употреба во канцеларија или домашни услови
• модерен дизајн кој лесно се вклопува во сите модерни канцеларии и домови
• еластична мрежна облога на наслонот и мебел штоф на седиштето овозможува целодневна удобна употреба без потење
• дополнителен наслон за глава со удобно перниче обложено со еко-кожа
• подесива лумбална потпора на наслонот за грб
• квалитетен пневматски амортизер за висинско подесување на столицата
• цврста ротирачка подвижна основа на тркалца
• анатомски подвижен наслон за грб со напреден механизам за регулирање на отпорот на потпирање
• наслони за раце со можност за индивидуално висинско регулирање
• препорачана максимална носивост до 120кг