Ново Office Chair Fixed Black & Chrome ISO

Office Chair Fixed Black & Chrome ISO

Прегледи: 413 Производител: Nowy Styl
Шифра:
Достапен: Во продавница
2,750.00ден без ДДВ: 2,750.00ден

Канцелариски стол
• метална конструкција
• црна боја

Manufactured by NowyStyl (Made in Poland)

Ознаки: столици