Ново Gaming Chair Viper G1 Black

Gaming Chair Viper G1 Black

Прегледи: 1842 Шифра: Viper G1
Достапен: Распродадено
9,990.00ден без ДДВ: 9,990.00ден

Гејмерски стол со едноставен и анатомски дизајн
Цврста основа од композитна пластика тонирана во боја иста како седиштето и наслонот
Tркалца со силиконска облога идеални за употреба на паркет / ламинат
Ергономска форма на седиште и наслон за грб од метална конструкција
Квалитетна еко-кожа облога на седиште и наслон
Две перничиња подесиви по висина и со можност за лесно отстранување
Ергономски наслон за грб со механизам за регулација на наслонувањето, нагиб на наслон
Мултифункционален релакс механизам со повеќе позиции за фиксирање на положба на наслонот
Пневматски амортизер за висинско подесување на висината на седиштето
Раконаслони подесиви по висина и агол

Димензии
Столица WxDxH: 70*52*129-138 cm
Наслон WxH: 56*85cm
Седиште WxD: 54*52cm