Ново Gaming Chair Viper G4 Black

Gaming Chair Viper G4 Black

Прегледи: 775 Шифра: Viper G4
Достапен: Нема залиха
7,490.00ден без ДДВ: 7,490.00ден

Гејмерски стол со едноставен и функционален дизајн, изработен од цврсти и квалитетни материјали
Цврста метална подвижна основа
Tркалца со силиконска облога идеални за употреба на паркет / ламинат
Ергономска форма на седиште и наслон за грб од метална конструкција
Квалитетна еко-кожа облога на седиште и наслон
Ергономски наслон за грб со механизам за регулација на наслонувањето, нагиб на наслон
Мултифункционален релакс механизам со повеќе позиции за фиксирање на положба на наслонот
Пневматски амортизер за висинско подесување на висината на седиштето
Раконаслони со мека еко-кожа облога и подвижност заедно со наслонот (напред-назад)
Препорачана дозволена носивост до 120кг 

Димензии
Столица WxDxH: 65*70*122-130cm
Наслон WxH: 54*83cm
Седиште WxD: 52*53cm
Агол на наслон: 90-160степени