Во продавница Classic Office and Home Chair Largo Black

Classic Office and Home Chair Largo Black

Прегледи: 1345 Шифра: Largo
Достапен: Во продавница
7,000.00ден без ДДВ: 7,000.00ден

квалитетен стол со мрежеста облога идеален за долготрајна употреба во канцеларија или домашни услови
модерен дизајн идеален за модерни канцеларии и домови
Висок наслон за грб и широко седиште за удобно седење
комбиниран дизајн од мрежна облога и еко-кожа  на наслонот и седиштето
цврста ротирачка подвижна основа на тркалца
анатомски подвижен наслон за грб со опција за регулирање на отпорот на потпирање
наслони за раце
подесивост по висина