Канцелариски

Прикажи:
Сортирај по:
Executive Modern Big Chair DELUXE Steel Chrome Black Ново
Executive Modern Big Chair DELUXE Steel Chrome Metal Black Голема работна фотелја изработена од к..
7,990.00ден Без ДДВ: 7,990.00ден
Executive Modern Big Chair SENATOR Steel Chrome Fabric Black Ново
Executive Modern Big Chair SENATOR Steel Chrome Fabric Black Голем и удобен канцелариски сто..
11,990.00ден Без ДДВ: 11,990.00ден
Executive Modern Chair URBAN Steel Chrome Black Ново
Executive Modern Chair URBAN Steel Chrome Black Модерна super-slim работна столица изра..
6,990.00ден Без ДДВ: 6,990.00ден
Executive Modern MANAGER Big Chair OC110 Steel Chrome Black Ново
Executive Modern MANAGER Big Chair OC110 Steel Chrome Black Modern versatile and ergonomic Manage..
10,990.00ден Без ДДВ: 10,990.00ден
Executive Modern Manager Chair DIPLOMAT Steel Chrome Black Ново
Executive Modern Manager Chair DIPLOMAT Steel Chrome Black Modern versatile and ergonomic manager..
10,990.00ден Без ДДВ: 10,990.00ден
LINEA Executive Modern Chair Nowy Styl Manager Steel Chrome & Black Pure Natural Leather Ново Во продавница
LINEA Executive Modern Chair Nowy Styl Manager Steel Chrome & Black Pure Natural Leather (100% ..
24,500.00ден Без ДДВ: 24,500.00ден
Office & Home Chair CARGO PLUS Black with Chrome Metal Base Ново
• квалитетен асистент стол со еко-кожа облога и класичен дизајн • удобно и меко седи..
2,500.00ден Без ДДВ: 2,500.00ден
Office & Home Chair LINEA PRO Large Manager Black Fabric Ново
Office & Home Chair LINEA PRO Large Manager Black Elastic Double Knitted Fabric • квалит..
7,990.00ден Без ДДВ: 7,990.00ден
Office & Home Mesh Chair ErgoMax 708 Large with Leg Support Black Ново
• квалитетен анатомски стол со мрежеста облога идеален за долготрајна употреба во канцеларија и..
6,900.00ден Без ДДВ: 6,900.00ден
Office & Home Mesh Chair ERGONOMIC Black Modern Adjustable with Metal Base Ново
• квалитетен стол со мрежеста облога идеален за долготрајна употреба во канцеларија или домашни..
4,790.00ден Без ДДВ: 4,790.00ден
Office & Home Mesh Chair Monti HS MAX Large Black Ново
Office & Home Mesh Chair Monti HS MAX Large Black • квалитетен стол со мрежеста облога и..
4,990.00ден Без ДДВ: 4,990.00ден
Office & Home Mesh Chair MONZA Black Modern Adjustable with Metal Base Ново
• квалитетен стол со мрежеста облога погоден за канцеларија и домашни услови • ..
2,990.00ден Без ДДВ: 2,990.00ден
Office & Home Mesh Chair NAPOLI Black Modern Adjustable with Metal Base Ново -13%
• квалитетен стол со мрежеста облога идеален за долготрајна употреба во канцеларија или домашни..
4,600.00ден 3,990.00ден Без ДДВ: 3,990.00ден
Office & Home Mesh Chair NAPOLI Pink Modern Adjustable with Metal Base Ново -13%
• квалитетен стол со мрежеста облога идеален за долготрајна употреба во канцеларија или домашни..
4,600.00ден 3,990.00ден Без ДДВ: 3,990.00ден
Office & Home Mesh Chair TORINO Big Black Modern Ново
• квалитетен стол со мрежеста облога идеален за долготрајна употреба во канцеларија или домашни..
4,200.00ден Без ДДВ: 4,200.00ден
Office & Home Modern Chair DIAMOND Velvet Velour Dark Moon Gray with Chrome Metal Base Ново
• ултра модерен и квалитетен стол со velvet-velour облога и уникатен дизајн • удобен ..
5,990.00ден Без ДДВ: 5,990.00ден
Office Chair Fixed Black ISO Ново По нарачка
Класичен посетителски канцелариски стол • метална конструкција • црна боја • платн..
1,990.00ден Без ДДВ: 1,990.00ден
Класичен посетителски канцелариски стол со двојна сунѓерна облога и зголемена носивост • метал..
2,100.00ден Без ДДВ: 2,100.00ден